fredag den 26. november 2010

Kylling med salsa og tomat

Denne ret er ganske enkelt og hurtig at tilberede og gør sig lige godt med kylling som med kalkun. Retten er god i en travl hverdag og egner sig også som gæstemad.

Ingredienser til 2 personer

  • 2 kyllingebryster (eller to kalkunschnitzler)
  • 2 dl majsmel
  • Salt og peber
  • 2-3 tomater i skiver
  • Salsa
  • Ost til gratinering

Fremgangsmåde

Vend kyllingebrysterne i majmel blandet op med salt og peber. Steg dem på panden ved god varme. Når de har fået farve på hver side, skal du tage dem af panden og lægge dem i et ildfast fad.

Her lægger du salsa på kyllingestykkerne, lægger tomatskiver ovenpå og slutter af med ost.

Fadet skal i en varm ovn ved 200 grader i et kvarters tid - eller indtil osten er blevet brun.

Server retten med rissalat til og drik en middelkraftig rødvin til. Lidt kraftigere, hvis salsaen er stærk.

Velbekomme.
Kylling med salsa og tomat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar