- Pasta til 1 person
- 200 g cherrytomater
- ½ chorizo
- 1 skalotteløg eller ½ bananskalotte
- 1 lille fed hvidløg
- ½ chili (kan undlades, hvis du synes, at chorizo er stærkt nok)
- salt
- olie
Sådan frembragte jeg retten
Pastaen blev sat over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Imens snittede jeg løg og hvidløg. Chilien blev hakket groft, og tomaterne blev halveret. Pølsen blev skåret i skiver, der blev halverede.Jeg hældte pastaen over i et dørslag. mens vandet løb fra, hældte jeg olie i pastagryden, tilsatte løg, hvidløg og chili, som jeg stegte på uden, at det tog farve. I med pølse og tomater, som blev stegt godt igennem (tomaterne skal afgive væde og pølserne skifte farve). Til sidst hældte jeg pastaen tilbage i gryden og smagte til med salt.
Ikke dårligt af en alene-hjemme-ret :-)
Hvor er billedet henne ;0)
SvarSlet