Kalkun med chorizofyld og lynstegt grønt |
Ingredienser til to personer
- En halv kalkunfilet
- En halv chorizopølse
- En halv broccoli
- En halv pakke grønne bønner
- En halv pakke sukkerærter
- To forårsløg
- Et helt løg
- En halv pakke cherrytomater
- 2 dl vand
- Salt og peber
Retten samles
Lav en lomme i kalkunfileten med en skarp kniv. Pas på ikke at stikke hul i fileten. Skær chorizopølsen i tern og kom den ind i lommen. Luk fileten med kødnåle eller tandstikkere. Krydr kalkunen med salt og peber og brun den af i en gryde ved lidt over middelvarme.Når kalkunen har fået en god farve, skal du tilsætte vandet og skrue ned for varmen. Skrær et halvt løg i både og kom dem i gryden. Lad fuglen simre i et kvarters tid og lad den derpå hvilke 10 minutter.
Snit imens grøntsagerne og steg dem i en wok. Start med broccolien og slut med tomaterne. Tilsæt til sidst stegeskyen og lidt salt.
Skær kalkunen i skiver og server med de lynstegte grøntsager.
Velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar