søndag den 28. august 2011

Tigerrejer med hvidløg og pasta

Denne ret kan du bruge som forret eller som hovedret. Som forret skal du bruge 4-5 rejer, mens du skal bruge 10-12 (gerne flere :-)) rejer til hovedret.

Det skal du bruge til to personer til hovedret
  • Pasta - helst båndpasta (fettuccine er efter min mening bedst)
  • 24+ tigerrejer
  • 2-3 fed hvidløg
  • En lille chili
  • En håndfuld persille
  • Saften fra ½ citron
  • Salt og peber
  • Olie til stegning

Sådan tilbereder du retten
  1. Kog pastaen efter anvisningen på posen. 
  2. Pil skallen af rejserne, men lad halen sidde på. Fjern den sorte streng på undersiden af rejerne - det er tarmen. 
  3. Hak hvidløg, chili og persille fint.
  4. Svits hvidløg og chili på en pande. Hvidløget må ikke blive brunt, så får det en bitter smag.
  5. Tilsæt rejerne og lad kødet skifte farve fra hvidt til rødligt. Det tager lidt over 2 minutter. Pas på ikke at stege for hårdt og længe på rejerne - de bliver gummiagtige af det...
  6. Når rejerne er stegt færdige, skal du tilsætte den kogte.
  7. Rør persillen i retten.
  8. Varm lidt videre på retten i 15-20 sekunder og tilsæt citronsaft.
  9. Krydr med salt og peber.
Anret retten på en tallerken og server med brød og salat til.
Tigerrejer med hvidløg og pasta

Hmmmm... det smager godt :-)

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar