Det skal du bruge til to personer til hovedret
- Pasta - helst båndpasta (fettuccine er efter min mening bedst)
- 24+ tigerrejer
- 2-3 fed hvidløg
- En lille chili
- En håndfuld persille
- Saften fra ½ citron
- Salt og peber
- Olie til stegning
Sådan tilbereder du retten
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Pil skallen af rejserne, men lad halen sidde på. Fjern den sorte streng på undersiden af rejerne - det er tarmen.
- Hak hvidløg, chili og persille fint.
- Svits hvidløg og chili på en pande. Hvidløget må ikke blive brunt, så får det en bitter smag.
- Tilsæt rejerne og lad kødet skifte farve fra hvidt til rødligt. Det tager lidt over 2 minutter. Pas på ikke at stege for hårdt og længe på rejerne - de bliver gummiagtige af det...
- Når rejerne er stegt færdige, skal du tilsætte den kogte.
- Rør persillen i retten.
- Varm lidt videre på retten i 15-20 sekunder og tilsæt citronsaft.
- Krydr med salt og peber.
Anret retten på en tallerken og server med brød og salat til.
![]() |
Tigerrejer med hvidløg og pasta |
Hmmmm... det smager godt :-)
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar