mandag den 3. januar 2011

Koteletter med fyld med bagte rodfrugter

Dette er en lækker lille ryd-op-i-køleskabet-ret. Du kan fylde koteletterne med mange dejlige sager fra dit køleskab. Jeg har her valgt svampe, løg og rød peber.

Ingredienser til to

  • To skaftkoteletter (2-3 cm tykke)
  • Fyld (en håndfuld chanignoner, et løg og en rød peber)
  • Rodfrugter (kartofler, persillerod, hvidløg og en rødbede)
  • Olie til stegning og bagning
  • Salt og peber
  • Frisk rosmarin

Vejen frem

Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder. Læg dem i et ildfast fad og tænd ovnen på 200 grader. Vend rodfrgugterne i olie og drys med salt og peber. Et drys blå birkes eller sesamfrø er også godt.

Lad rodfrugterne bage i en god halv time. Rod rundt i fadet fra tid til anden.

Når du har sat rodfrugterne i ovnen, hakker du fyldet fint. Souter i olie på en pande og drys med salt og peber. Steg videre, til fyldet har fået lidt farve.

Snit en lomme i hver kotelet - pas på ikek at snitte hul i koteletten. Kom fyldet i og luk med en kødnål. Krydr med salt og peber og steg 6-7 minutter på hver side.

Lad koteletterne hvile og server gerne med et stykke bød til.

Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Send en kommentar