Ingredienser til to
- To skaftkoteletter (2-3 cm tykke)
- Fyld (en håndfuld chanignoner, et løg og en rød peber)
- Rodfrugter (kartofler, persillerod, hvidløg og en rødbede)
- Olie til stegning og bagning
- Salt og peber
- Frisk rosmarin
Vejen frem
Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder. Læg dem i et ildfast fad og tænd ovnen på 200 grader. Vend rodfrgugterne i olie og drys med salt og peber. Et drys blå birkes eller sesamfrø er også godt.Lad rodfrugterne bage i en god halv time. Rod rundt i fadet fra tid til anden.
Når du har sat rodfrugterne i ovnen, hakker du fyldet fint. Souter i olie på en pande og drys med salt og peber. Steg videre, til fyldet har fået lidt farve.
Snit en lomme i hver kotelet - pas på ikek at snitte hul i koteletten. Kom fyldet i og luk med en kødnål. Krydr med salt og peber og steg 6-7 minutter på hver side.
Lad koteletterne hvile og server gerne med et stykke bød til.
Velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar